Telefon: 0728908922

Accesibil prin browser Chrome, IE,..va permite operarea de documente si acces la rapoarte in timp real. Raspandirea internetului de banda larga a facut posibila si recomandabila utilizarea aplicatiilor in interfete web. Astfel, acestea va aduc o multime de beneficii dintre care putem aminti: posibilitatea rularii pe orice dispozitiv care este dotat cu un browser web, beneficierea continua de ultimele versiuni ale aplicatiei, costuri de intretinere mult diminuate, posibilitatea rularii pe dispozitive hard mai putin performante, etc.

Gestiunea societatii Dumneavoastra fara sa instalati nimic!

Deoarece aplicatia conQuestWEB este o aplicatie in cloud, nu trebuie sa instalati nimic pe calculatoarele de pe care doriti sa o accesati!

O alta caracteristica a aplicatiei este ca puteti crea un numar nelimitat de utilizatori care sa foloseasca aplicatia din locatii diferite de pe intreg mapamondul.

CATALOG DE PRODUSE
Catalogul de produse va ofera o imagine de ansamblu aspra tuturor proprietatilor produselor din gestiune. Aici se modifica proprietati cum ar fi coduri de produs, coduri de bare, unitati de masura, imagini asociate produselor, tipuri de produse similare, etc.
CATALOG PARTENERI
Catalogul de clienti va permite gestionarea partenerilor societatii, fie ei clienti sau furnizori. Aici puteti gasi usor toate datele de contact, date despre actionari, etc
FLUX DOCUMENTE
Operare facila cu documentele aferente circuitului informatic. In functie de specificul activitatii Dumneavoastra, aplicatia permite operarea tuturor tipurilor de documente de gestiune: comanda, factura furnizori si clienti, note de receptie, avize de insotire, etc. Deasemenea va ofera o gama larga de rapoarte si situatii.
SIGURANTA SI STABILITATE
Cu conQuestWEB iti iei adio de la grijile legate de gazduire, infrastructura, servere, conexiuni la internet si uptime! Puteti sa va canalizati de acum toate eforturile in cresterea afacerii Dumneavoastra.
Va oferim:
  • Scalabilitate 100%
  • Back-up zilnic al datelor
  • Gazduire pe servere de ultima generatie
  • Uptime maxim garantat

Exemplificari video

Emiterea unei facturi

Portofoliu clienti


In prezent din beneficiarii conQuestWEB putem aminti: