Telefon: 0744

Program de Gestiune Bar- Restaurant

Programul de vanzare este un modul ideal pentru afaceri de tip restaurant, fast food, bar,cafenea, discoteca . Aplicatia este ideala in managementul restaurantelor, utilizabila atat, de personalul pentru deservire, de contabili si de manageri. Utilizarea aplicatiei de gestiune si vanzare conduce la optimizarea activitii de preluare a comenzilor, a procesului de servire a clientilor, monitorizarea activitii ospatarilor si emiterea notelor de plata si a bonurilor fiscale.

 

Avantaje


1

Aplicatie Desktop

Preluarea comenzilor clientilor se realizeaza prin utilizarea Aplicatiei centrale;

2

Utilizarea Tabletelor

Preluarea comenzilor clientilor se realizeaza prin utilizarea Tabletelor;

3

Integrare

Softul este integrat pana la nivel de Contabilitate si Gestiune;

Facilitati


1

Afisarea meselor pe sali cu respectarea amplasarii in spatiu a acestora

2

Cautarea produselor dupa diverse criterii, cod, bar, restaurant, grupa de care apartine etc

3

Cautarea produselor prin tastare

4

Individualizarea comenzilor pe ospatar astfel ca nu se poate intra pe masa unui coleg pentru a modifica continutul comenzii atat cu cat si fara intentie.

5

Posibilitatea de a defini un supervizor cu drepturi depline.

6

Tiparirea comenzii catre bar se realizeaza automat in momentul efectuarii oricarui tip de operatie pe o masa cu produse ce apartin de BAR

7

Tiparirea comenzii catre bucatarie se realizeaza automat in momentul efectuarii oricarui tip de operatie pe o masa cu produse ce apartin de BUCATARIE

8

Emiterea de nota de plata pe intreaga masa sau diferentiat pe o parte din produsele comandate pe masa

 

9

Emiterea de bon fiscal pe intreaga masa sau diferentiat pe o parte din produsele comandate pe masa

10

Transferul in contul turistului (pe camera)

11

Transferul pe protocol

12

Transferul pe o alta masa

13

Autentificarea ospatarilor pe baza de nume de utilizator si parola

14

Raport privind toate operatiile realizate de catre un ospatar pe parcusul unei zile de lucru

15

Raport privind toate operatiile realizare de toti ospatarii pe parcursul unei zile de lucru

16

Raport privind centralizarea comenzilor catre bucatarie primite pe parcursul unei zile de lucru