Telefon: 0744

Program de gestiune bar restaurant

Preluarea comenzilor clientilor pe mese fie prin utilizarea :

  • Aplicatiei si a Touchscreen-ului
  • Aplicatiei a tastaturii si a mouse-ului
  • Aplicatiei pentru dispozitive mobile bazate pe Windows Phone 7.

Utilizarea dispozitivelor mobile de catre ospatari permite lucrul in paralel si eliminarea notitelor.

Programul de gestiune bar restaurant permite:

  • Afisarea meselor pe sali cu respectarea amplasarii in spatiu a acestora
  • Cautarea produselor dupa diverse criterii, denumire, cod, bar, restaurant, grupa de care apartine etc.
  • Evidenta tuturor produselor comandate pe o masa
  • Adaugarea de noi produse pe aceeasi masa
  • Stergerea produselor adaugate
  • Modificarea cantitatilor prin cresterea sau diminuarea acestora
  • Adaugarea de explicatii pentru produsele comandate in cazul in care se doreste specificarea unor informatii catre bucatarie pentru un anumit preparat, ex. fara sare
  • Individualizarea comenzilor pe ospatar astfel ca nu se poate intra pe masa unui coleg pentru a modifica continutul comenzii atat cu cat si fara intentie.
  • Posibilitatea de a defini un supervizor cu drepturi depline.
  • Tiparirea comenzii catre bar se realizeaza automat in momentul efectuarii oricarui tip de operatie pe o masa
  • Tiparirea comenzii catre bucatarie se realizeaza automat in momentul efectuarii oricarui tip de operatie pe o masa
  • Emiterea de nota de plata pe intreaga masa sau diferentiat pe o parte din produsele comandate pe masa
  • Emiterea de bon fiscal pe intreaga masa sau diferentiat pe o parte din produsele comandate pe masa
  • Transferul in contul turistului (pe camera)
  • Transferul pe o alta masa
  • Transferul pe protocol
  • Autentificarea ospatarilor pe baza de nume de utilizator si parola
  • Raport privind toate operatiile realizate de catre un ospatar pe parcusul unei zile de lucru.
  • Raport privind centralizarea comenzilor catre bar primite pe parcursul unei zile de lucru
  • Raport privind centralizarea comenzilor catre bucatarie primite pe parcursul unei zile de lucru
  • Raport privind situatia incasarilor in numerar si card realizate de catre un ospatar pe parcursul unei zile de lucru

Programul de gestiune bar si restaurant reprezinta front-endul. Pentru functionarea acesteia este obligatorie achizitionarea unui program de gestiune, responsabil pentru definirea produselor, preturilor, retetelor de fabricatie, inregistrarea receptiilor, definirea salilor, definirea meselor etc. Exista posibilitatea in cazul achizitionarii si a unu program de contabilitate, de evidentiere pana la nivel de balanta a tuturor operatiilor inregistrate prin intermediul aplicatiei de vanzare sau de gestiune.