Telefon: 0728908922

Program de evidenta in zootehnie

Va permite evidenta animalelor si identificarea acestora in functie de crotal,incepand de la prereceptie si pana la vanzarea sau sacrificarea acestuia.

Pentru un animal se tine evidenta unor proprietati precum tipul animalului, rasa, sexul, data nasterii, crotalul. Se pot defini oricate astfel de proprietati ce pot fi utilizate ulterior in diverse criterii de filtrare sau calcule efectuate.

Animalele pot fi repartizate pe grajduri cu evidenta lor pe fiecare grajd in parte sau se poate merge mai departe, cu definirea de boxe in grajd si repartizarea animalelor pe boxe. vom cunoaste astfel in ce grajd sau boxa se afla la un moment dat un animal.

 

Prin intermediul programului de evidenta in zootehnie se urmareste furajarea si medicatia fiecarui animal in parte, putand obtine in orice moment o trasabilitate a furajarii, a medicatiei sau a evolutiei acestuia in timp.

Furajarea presupune crearea furajului in functie de retete de fabricatie care pot fi definite si realizarea repartizarii acestuia pe fiecare animal in parte.

Trasabilitatea furajarii presupune identificarea tuturor consumurilor de furaje ale unui animal pana la furizorul acestora.

Datorita evidentei foarte analitice veti fi capabil sa aveti o gestiune exacta a costurilor efectuate pe animal sau grupa de animale si binenteles un calcul exact al rentabilitatii.